«

»

Effectiever Alphense Boys winnaar in het Julianapark.

Verslag en foto’s: Peter van Lobberegt

Hollandia gastheer van Alphense Boys heeft een derde nederlaag geleden binnen een week, het werd 1-3 voor de Alphenaren. De mannen van Charles van Altena kregen al binnen tien minuten een domper te verwerken.

Alphense Boys kreeg terecht een strafschop die door aanvoerder Thom Nouwens feilloos werd benut en Nick van Santen van geluk mocht spreken dat de sanctie bij geel bleef. Zeventien minuten later was het weer Thom Nouwens die met een fantastisch schot via de onderkant lat het doel trof en Hollandia op een 0-2 achterstand zette.

Hollandia dat vandaag vooral in de eerste helft een offday had kreeg in het tweede gedeelte van de eerste helft wat meer grip op het spel van Alphense Boys, maar wist zich haast geen reële kansen te scheppen en zo werd de rust bereikt.

De tweede helft in het inmiddels winterse Julianapark was goed tien minuten oud toen Bas van Soest de 0-3 maakte en daarmee eigenlijk de wedstrijd op slot gooide.

Hollandia probeerde het wel in deze fase van de wedstrijd door hard te werken maar kon weinig potten breken tegen de hechte verdediging van Alphense Boys.

In de laatste minuten van de wedstrijd gooide Hollandia via het fanatiek coachen van Charles van Altena de beuk erin. De goed ingevallen Daniel Mullen bracht in de zevenentachtigste minuut de 1-3 op het scorebord maar meer tijd had Hollandia niet meer om nog in de buurt te komen bij Alphense Boys.

Deze week zal de technische staf en de selectie hard moeten werken om deze nederlagen tegen RKHVV, Jos Watergraafsmeer (beker) en vandaag tegen Alphense Boys op de trainingen geen gevolg te geven.

Hollandia: Nick van Santen – Thomas de Jong – Nick de Wit – Milan Vissie – Robin Muller van Moppes (63e Daniel Mullen) – Boyd Mak – Sonny Pronk – Sven Deen – Mark Zwagerman – Nick Kuin – Bart Spil.
Arbitraal trio de heren T. Voncken,  A. Afalah en M. Danhof.
Kaarten Hollandia: Nick van Santen (geel).

De volgende wedstrijd is weer een thuiswedstrijd, in het carnavalsweekend neemt Hollandia het op tegen Jong Achilles’29 deze wedstrijd in het Julianapark begint om 14:00 uur en staat onder leiding van de heren J.C. Jensch, E.A de Wolf en J. Hindriks.
Wij hopen dat Hollandia op uw support kan rekenen in deze moeilijk fase in de competitie.