«

»

Hollandia – Silvolde 1 -1

Verslag en foto’s: Peter van Lobberegt

De strijd om de tweede periode is nog niet gestreden, Hollandia had vanmiddag in een nat Julianapark een heel grote stap kunnen zetten. Hollandia begon uitstekend aan deze inhaal wedstrijd die belangrijk is voor de tweede periode. Na enkele kansen was het Mark Zwagerman die in de 28e minuut verwoestend uithaalde en de bal strak in het kruis schoot.

Het aanwezige publiek ging er goed voor zitten, in deze fase van de wedstrijd speelde Hollandia een prima partij. Vlak voor rust was het echter Wout Blasman die de tweede kans verzilverde en de stand op een cruciaal moment op gelijke hoogte bracht.

De tweede helft werd gestreden voor iedere meter en kwam Silvolde beter in de wedstrijd, de hollandia verdediging moest alle zeilen bijzetten om niet op achterstand te komen. In het laatste gedeelte van de wedstrijd voetbalde Hollandia zich onder de druk uit en schiep diverse kansen. Maar ook de Silvolde verdediging wist van geen wijken en bleef de stand, toch wel teleurstellend voor Hollandia op een 1-1 steken.

Hollandia: Nick van Santen – Thomas de Jong – Nick de Wit – Milan Vissie – Sonny Pronk – Sven Deen – Daan Buurman – Mark Zwagerman – Nick Kuin – Jorg ooievaar en Bart Spil.
Arbitraal trio de heren M.F.G.M Eijgelsheim, A.J. Zoutendijk en M. Danhof.

Gele kaarten Hollandia: Nick Kuin, Daan Buurman en Sonny Pronk.
Gele kaarten Silvolde: Lucas ter Maat en Gijs Hakvoort.

Volgende week weer een belangrijke wedstrijd voor de tweede periode, dan komt SDO op bezoek, deze wedstrijd in het Julianapark begint om 14:00 uur.