«

»

Hollandia zaterdag 2 kampioen.

Verslag Resco Harberts

Zaterdag was de wedstrijd van het seizoen, Hollandia zaterdag 2 – Stormvogels 4 allebei met 48 punten uit 19 wedstrijden.
De Hollandia moest winnen om kampioen te worden, Stormvogels had aan een gelijk spel genoeg voor de titel vanwege een beter doelgemiddelde.

Vanaf de eerste fluit signaal was het duidelijk, Hollandia ging vol op de aanval en dat leidde al snel tot enkele kansen. Al snel kwam de 1-0 op het scorebord.
Hollandia ging daarna door en overliep Stormvogels de eerste 35 min wat uiteindelijk leidde in een 3-0 voorsprong.

En toen gebeurde wat het hele seizoen al gebeurde, lullen en mopperen op elkaar en niet meer de taken uitvoeren.
Dat koste nog voor rust twee tegengoals. Zo doende gingen we de rust in met een 3-2 voorsprong. De tweede helft was vooral tegenhouden en knokken voor elke meter.
Toen we met een man minder kwamen te staan De Hollandia speler werd terecht tijdelijk van het veld gestuurd door de goed fluitende scheidsrechter. Hollandia kwam via een mooie en snelle aanval op 4-2 met nog 10 minuten te gaan zouden we het dan toch gaan flikken. Stormvogels gooide alles op de aanval en Hollandia hield alles tot de 16 goed dicht tot de 90e minuut Stormvogels een penalty kreeg die wederom door de scheidsrechter goed beoordeeld werd en onberispelijk werd binnen geschoten 4-3.

Daarna was het nog 4 minuten billen knijpen tot de scheidsrechter af floot en dus een eindtand van 4-3 op de scorebord stond en voor Hollandia zaterdag 2 het feest kon beginnen in een gezellige volle kantine.
Het was een lang en zwaar seizoen maar over al de terechte KAMPIOEN in de ogen van de trainer. En nu lekker genieten van de zomerstop!