«

»

Jongste Hollandianen winnen toernooi

Vandaag heeft Hollandia deelgenomen aan het Super F toernooi met 40 top U9 teams in Hilversum. Een prachtige, maar ook een heerlijke zonnige warme dag .

De eerste wedstrijd van de poule tegen as 80 bleef gelijk. De andere wedstrijden van de poule heeft Hollandia eenvoudig gewonnen.

We werden eerste van de poule en gingen verder naar de winnaarsronde. Daar hebben wij alles gewonnen.

Hollandia werd steeds beter en komt in de halve finale Zeeburgia uit Amsterdam tegen. Zeeburgia had een fysiek team dus dat was een pittige wedstrijd. In de verlenging scoort Daan Posthumus een geweldige vrije trap vol in de kruising en wij plaatsten ons voor de finale tegen Born 2 Play uit Amsterdam. In de finale werd er al snel gescoord door prachtige aanval vanaf het middenveld. Jayden Hughes speelde snel door waardoor Dean de Vries fraai kon inschieten. Het was een behoorlijke strijd met mooie reddingen van onze keeper Niels, geweldig verdedigend werk van onze verdedigers Quinten Zwartjes en Daan Posthumus kwam er geen aanvaller er doorheen. Onze middenvelder Jayden Hughes zette alles goed vast en onze aanvallers Richano Owusu, Sem op den Kelder, Huub Nan, Joris Laan en Dean de Vries waren super scherp. Daardoor hielden we eenvoudig stand en winnen we de finale.

Niels, Daan, Quinten, Jayden, Huub, Dean, Richano, Joris en Sem door de 1000% inzet van jullie hebben we dit toernooi gewonnen.

Richano werd gekozen tot beste speler van het toernooi.