«

»

SJC bezorgt binnen een kwartier Hollandia een pijnlijke nederlaag.

Foto’s en verslag: Peter van Lobberegt

Hollandia speelde vanmiddag een prima eerste helft en kwam in de 16e minuut op een verdiende 1-0 voorsprong.

Een steekbal van Milan Vissie in de 16e minuut op Sonny Pronk, die zijn inzet door een kluts met doelman Kevin Schelvis de bal bij Sven Deen zag belanden. Sven Deen schoot de baal beheerst in het lege doel en bracht op dat moment de verdiende 1-0 op het scorebord.

Hollandia kreeg in de eerste helft nog enige kansen om de 1-0 uit te breiden maar deze werden niet benut.

De tweede helft begon SJC aan een langdurig offensief op het doel van Hollandia, door enkele katachtige reddingen van Nick van Santen bleef het tot de 68e minuut 1-0 voor de rood-witten. De druk werd steeds groter en via een Lucky goal van Ton Duindam werd het in de 68e minuut 1-1 gezien het spelbeeld terecht. Hollandia leek door deze treffer aangeslagen en incasseerde elf minuten later na een verdedigende fout de 1-2. Rick van Dijk bracht in de 79e minuut de 1-2 op het scorebord, Hollandia was nog niet van de schrik bekomen of de 1-3 lag achter doelman Nick van Santen.

Hollandia herpakte zich en scoorde drie minuten later de aansluittreffer doelpuntenmaker was Mark Zwagerman.  Verder liet SJC het niet komen via vertragingen en diverse ballen uit het park te jagen bleef het 2-3 voor de mannen van SJC.

Hollandia: Nick van Santen – Thomas de Jong – Bart Groot – Milan Vissie (85e Regillio de Mees) – Boyd Mak – Sonny Pronk – Daniel Mullen ( 71e Clifton Gorissen) – Sven Deen – Mark Zwagerman – Boyd Bartele – Bart Spil. Arbitrale trio: de heren N. Zeeman, T. Groot en mevr. A. de Jong.
Gele kaarten Hollandia: Boyd Mak (52e)
Gele Kaarten SJC: Jordy Groot (43e) – Abbas Al Tamimy (48e) – Tom Broekhuizen (90e)

Volgende week speelt Hollandia wederom een thuiswedstrijd tegen RKHVV deze wedstrijd begint om 14:00 uur.