«

»

Veel jeugdspelers uitgenodigd door betaald voetbalorganisaties

De betaald voetbalorganisaties vanuit het hele land weten de weg naar het Julianapark goed te vinden. Inmiddels heeft dat al geresulteerd in een directe overgang van Stijn Tessels naar AZ O11 en ook Nick Kaaijmolen is al zeker van een overgang naar De Graafschap O19 voor het komende seizoen.

 

Nick zijn ploeggenoten uit de O19 Genairo Promes en Janoah Rutumalessy lopen nog stage bij De Graafschap en hopen ook volgend seizoen ploeggenoten van Nick te zijn.  Ook Maarten Smits uit de O17 heeft een uitnodiging van De Graafschap ontvangen. Zijn teamgenoot Bradley Geldorp is uitgenodigd door zowel NEC als FC Volendam.

 

Uit de O15 heeft Kayne van Oevelen een uitnodiging ontvangen van FC Twente, zij hebben inmiddels dus ook de weg naar het Julianapark gevonden. Meerdere uitnodigingen zijn binnen gekomen voor Mardoché Hiddinga uit de O13. Hij heeft al een stage afgewerkt bij Ajax en mag nu nog naar PSV en AZ. Zijn ploeggenoot Vernon Addo heeft een uitnodiging ontvangen van FC Volendam.

 

Ook onze jongste pupillen staan in de belangstelling van de betaald voetbalorganisaties. Vanuit de O10 zijn Sem op den Kelder, Niels Posthumus, Quinten Zwartjes en Richano Owusu uitgenodigd door Ajax. Uit de O11 is ook Sylvain Sidibe uitgenodigd door Ajax en zijn Saro Bulterman, Teun Huisman en Devon Vlijter uitgenodigd door FC Volendam.

 

Wij wensen deze jongens veel succes gedurende hun stage en hopen ze net als onze voormalige pupillen Ruud Vormer, Maikel van der Werff en Wesley Hoedt terug te zien op het hoogste niveau.